Deze website gebruikt cookies U kunt zich afmelden voor dergelijke cookies voor uw verdere internetgebruik

Singles
vakanties
reizen

AFRIKA

ItaliŽ
Spanje Portugal
Turkije  Cyprus
Frankrijk, Andorra
Zwitserland Oostenrijk
Griekenland KroatiŽ IstriŽ
TsjechiŽ Bulgarije RoemeniŽ SloveniŽ
Zweden Noorwegen Finland IJsland
Rusland Estland Letland Litouwen
Nederland BelgiŽ Luxemburg
Duitsland Polen
 
Winterreizen en wintersport
 
Kortingen / lastminute aanbiedingen
 
Reisorganisaties singlereizen en groepsreizen
 
1-oudergezin vakantie
 
 
Partnerlinks
 
 
 
 
Home
Contact

 


Afrika singlesvakanties rondreizen alleengaanden en safari groepsreizen

Overzicht van reisorganisaties die groepsreizen en safari-reizen naar landen in Afrika aanbieden
Kras :
Alleenstaanden singlereizen
Kras heeft singlereizen naar Marokko en Egypte. Kras heeft een groot assortiment alleenstaanden-/singlereizen. De doelgroep zijn reizigers met de leeftijd 45+.  Het betreft over het algemeen excursiereizen. 
Sawadee :
sawadee singlereizen
Sawadee biedt actieve reizen aan naar landen in verschillende continenten en ook singlereizen naar :  Afrika, of Midden Oosten en Noord-Afrika, Bij de singlereizen wordt het begrip single wordt ruim gehanteerd. Ook iemand wiens partner liever thuis blijft, kan boeken op een singlereis. Je kunt wel samen boeken met een goede vriendin of vriend. Alleenreizenden zijn ook welkom op de 'reguliere' groepsreizen van Sawadee, waar je ook veel alleenreizenden tegen komt. De verhouding tussen alleengaanden en stellen is op regulier reizen ongeveer 50 procent. Het gaat in veel gevallen om korte actieve reizen. De deelnemers aan deze reizen zijn vaak hoog opgeleid (HBO+). De singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, hierdoor trek je altijd met leeftijdsgenoten op. De meeste reizen hebben een leeftijdsindicatie van 30 - 45 jaar. 
One2gethertravel :
singlereizen
Singlereizen in Marokko (Marakesh, Rabat, Fes, Meknez) en Gambia, waar je in de winter heen kunt, en van een zonnig klimaat kunt genieten.
Singlemaarnietalleen:
Reizen wereldwijd
De Fox reisorganisatie biedt onder het label Single maar niet alleen een uitgebreid assortiment reizen naar verschillende continenten. Verder zijn er groepsreizen.  Kijk hier voor alle  SingleMaarNietAlleen Bestemmingen
Shoestring :
single-reizen
Shoestring heeft singlereizen rondreizen naar verschillende continenten. Naast singlereizen heeft shoestring ook een groot aantal groepsreizen. Alle reizen hebben deskundige reisbegeleiders.  Bijvoorbeeld rondreizen Egypte, Marokko of Zuid Afrika.
Vind  hier vakanties in  Afrika of Noord Afrika en het Midden-Oosten .
Goed Idee Reizen :
Alleengaanden reizen
Heeft ook verder weg bijvoorbeeld naar vliegreizen naar Marokko. Goed Idee Reizen is een Christelijke reisorganisatie.
Cusj :
Single strandvakanties
Singlereizen voor verschillende leeftijdsgroepen tussen 30 - 85 jaar.  Heeft soms reizen naar landen in Afrika. Bijvoorbeeld reis naar Gambia voor singles tussen de 30 en 40 jaar (HBO+),  Crusj is alleen voor singles.
Koningaap :
rondreizen
Koningaap heeft singlereizen rondreizen naar verschillende continenten. Deze reisorganisatie geeft aan dat bij de aangeboden reizen de beleving en authenticiteit op de eerste plaats staan. Alle reizen hebben deskundige reisbegeleiders. Kijk hier ook  voor kampeerreizen en groepsreizen naar Afrika.
Of de reizen naar Noord Afrika en het Midden Oosten.
Djoser :
Groepsreizen wereldwijd
Kijk hiervoor bij Djoser thema Groepsrondreizen Afrika
voor reizen naar AustraliŽ, Nieuw Zeeland of rondreis Nieuw-Zeeland en Fiji.
Djoser organiseert actieve groepsrondreizen over de hele wereld. Het vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en excursies zijn goed geregeld. De deelnemers aan een reis hebben veel individuele vrijheid. Deze  groepsrondreizen reizigers die graag wat meer van de cultuur en natuur willen zien
SNP :
groepsreizen
Een Nederlandse touroperator die gespecialiseerd is in actieve reizen over de hele wereld. Je reist in een kleine groep. In Afrika kunt u ondermeer zoeken naar reizen met reisdoel : Egypte, JordaniŽ , Kenia Madagascar, Mali, Marokko, NamibiŽ, SyriŽ, Tanzania, Zuid-Afrika SNP is deskundig in reizen naar verre bestemmingen en liefde voor de natuur zijn de kenmerken. SNP heeft reizen met de volgende themaīs :
wandelreizen & trekkings
fietsreizen en expedities
natuur- en cultuurrondreizen
landelijke vakanties
winterreizen
Baobab:
Singlereizen reizen wereldwijd
Bij Baobab kun je singlevakanties met kleine reisgezelschappen boeken naar landen over de hele wereld. De bestemmingen bevinden zich in verschillende continenten waaronder  Afrika
NRV :
Groepsreizen
Nrv heeft groepsreizen rondreizen naar  Afrika, onder andere naar Egypte en Kenia. Er wordt gereisd in kleine groepen. En worden begeleid door Nederlandssprekende reisleiding.