Deze website gebruikt cookies U kunt zich afmelden voor dergelijke cookies voor uw verdere internetgebruik

Singles
vakanties
reizen

Reisorganisaties

ItaliŽ
Spanje Portugal
Turkije  Cyprus
Frankrijk, Andorra
Zwitserland Oostenrijk
Griekenland KroatiŽ IstriŽ
TsjechiŽ Bulgarije RoemeniŽ SloveniŽ
Zweden Noorwegen Finland IJsland
Rusland Estland Letland Litouwen
Nederland BelgiŽ Luxemburg
Duitsland Polen
 
Winterreizen en wintersport
 
Kortingen / lastminute aanbiedingen
 
Reisorganisaties singlereizen en groepsreizen
 
1-oudergezin vakantie
 
 
Partnerlinks
 
 
 
 
Home
Contact

 


Reisorganisaties vakanties alleengaanden en singles

Estivant :
Single zonnige groepsvakanties
Boek bij Estivant reizen voor singles naar zonnige landen in Europa, en buiten Europa naar Turkije of Egypte. De reizen zijn bedoeld voor alleenreizenden. Je gaat op vakantie met leeftijdsgenoten want de singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd, in groepen van 25-39, 30-49, 35-55 en 40-69 jaar. Geniet van strand en duikvakanties. Of van wandelvakanties of reizen met actieve of creatieve activiteiten.
Kras :
Alleenstaanden singlereizen
Kras heeft een assortiment van pakweg zeventig alleenstaanden-/singlereizen. Kras heeft alleenstaanden-/singlereizen werkt met reizen voor alle leeftijden maar ook voor leeftijdsgroepen Veel zon-zee, wandelvakanties en excursiereizen. Maar ook kerstreizen en wintersport. Zowel busreizen als vliegreizen. De bestemmingen zijn divers, bijvoorbeeld dicht bij zoals BelgiŽ en Duitsland en ander Europese landen. Bijvoorbeeld busreizen voor alleengaanden, naar Duitsland, Polen en ItaliŽ. tijdsduur 5-8 of 10 dagen. Maar ook een aantal reizen naar landen in andere continenten als Zuid Amerika, AziŽ en Afrika.
Singlesun:
Nederland en Europo, verre groepsreis
Reizen in Nederland, als zeiltocht langs waddeneilanden, Zonvakanties en ook actieve vakanties in verschillende Europese landen. Trektocht groepsreis voor alleengaanden door Canada.
Singlemaarnietalleen:
Reizen wereldwijd
De Fox reisorganisatie biedt onder het label Single maar niet alleen een uitgebreid assortiment reizen naar verschillende continenten. Kijk hier voor alle  SingleMaarNietAlleen Bestemmingen
Wellness voor singles De wellness- en kuurreizen worden voor 70% door alleengaanden geboekt.
de Jong Intra:
Single vriendelijke reizen
Singlevriendelijke reizen. Het betreft, Bus-excursiereizen, vliegreizen met busrondreizen met excursies in het bestemmingsland, en cruises. Ook veel stedenreizen voor singles. De bestemmingen in Europa zijn Groot-BrittanniŽ, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, ItaliŽ, Griekenland en TsjechiŽ. De bestemmingen in AziŽ zijn Thailand, China, IndonesiŽ, MaleisiŽ en Vietnam.
Goed Idee Reizen :
Alleengaanden reizen
Reizen in Europa maar ook verder weg b.v. Turkije, Cuba, Marokko, bus en vliegreizen. Goed Idee Reizen is een Christelijke reisorganisatie.
Amorgos
Zeilen Zuid Europa
Amorgos heeft vakanties met zeiltochten in warmere gebieden met bestemming zeilen langs de kusten van Griekenland, ItaliŽ of KroatiŽ.
Adamvoyages :
Zeilen Turkse kust
Je zeilt mee langs de kust van Turkije op een traditioneel gebouwde houten zeiljacht. Je verblijft in een luxe hut met eigen douche en toilet.
one2gethertravel :
singlereizen
Singlereizen naar Europa (Spanje, Portugal, Griekenland, KroatiŽ, TsjechiŽ en meer) en Turkije, of verder weg naar CuraÁao en Afrika. Dit zijn zonnige strandvakanties of zonnige cultuurvakanties en excursievakanties. Ook wintersportvakanties in Zwitserland of Oostenrijk.
Peter Langhout :
single vriendelijke reizen
Heeft single vriendelijke busreizen naar o.a. Duitsland, ItaliŽ, Oostenrijk, Zwitserland, TsjechiŽ, Hongarije. Hier vind je ook kerstreizen en nieuwjaarsreizen. 
Flowtrack :
surfkamp Biscarrosse of surfkamp Mimizan
18+ reizen naast jongerenreizen. Golfsurfen, Ga op surfkamp en woon in een strandvilla. Deelnemen aan actieve sporten, culturele excursies en uitstapjes en  gezellig feestje.  Naast surfcamps ook appartementen, surfvilla en mobilehomes.
Baobab:
reizen wereldwijd
Baobab heeft reizen naar Noord en midden Amerika
zoals een rondreis Canada door de Rocky Mountains.
Bij Baobab kun je singlevakanties met kleine reisgezelschappen boeken naar landen over de hele wereld. De bestemmingen bevinden zich in verschillende continenten.
Sawadee :
sawadee singlereizen
Sawadee biedt actieve reizen aan naar landen in verschillende continenten:
singlereizen Europa, Afrika, AziŽ, Midden en Zuid-Amerika,
Midden Oosten en Noord-Afrika, OceaniŽ
Shoestring :
single-reizen
Shoestring heeft singlereizen rondreizen naar verschillende continenten. Naast singlereizen heeft shoestring ook een groot aantal groepsreizen. Alle reizen hebben deskundige reisbegeleiders. Vind hier vakanties in Afrika, AziŽ, Midden-Oosten, Oost-Europa, Midden-Amerika of Zuid-Amerika  
SNP :
groepsreizen
Een Nederlandse touroperator die gespecialiseerd is in actieve reizen over de hele wereld. Deskundig in reizen naar verre bestemmingen en liefde voor de natuur zijn de kenmerken. Je reist in een kleine groep. SNP heeft reizen met de volgende themaīs :
wandelreizen & trekkings
fietsreizen en expedities
natuur- en cultuurrondreizen
landelijke vakanties
winterreizen
Ook strandvakanties naar zonnige oorden.
Verder kun je kijken naar vakantie landen als Frankrijk, ItaliŽ, Noorwegen, Zweden, Ierland, Schotland, TsjechiŽ of Litouwen.  Je reist in een kleine groep. Je kunt  excursietochten, trektochten, boottochten of een jeepsafari maken. Er zijn reizen met allerlei outdoors activiteiten. Hier kun je avontuurlijke groepsreizen naar Zuid Europa, Midden en Noord Europa (ScandinaviŽ) boeken.  Geniet van natuur en cultuur. Of maak een avontuurlijke groepsreis naar ScandinaviŽ wilt boeken. Actieve reizen en trektochten met outdoors activiteiten en/of excursie mogelijkheden en boottochten.
Djoser :
Groepsreizen wereldwijd
Djoser heeft een erg groot assortiment avontuurlijk en actieve groepsreizen. Eigenlijk naar alle bestemmingen wereldwijd in Afrika, AziŽ, Midden- en Zuid-Amerika, Noord-Amerika en OceaniŽ. De deelnemers aan deze reizen zijn veelal alleen gaande reizigers. Het betreft een actieve manier van reizen en je ziet van de cultuur en natuur meer dan alleen de gebaande paden. Vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn geregeld. Maar Je hebt wel veel individuele vrijheid. Er worden ook themareizen aangeboden, natuur, sportief, culinair, Festivals, vrijwilligerswerk, en cultuur en religie. Groepswandelreizen of fietsreizen wereldwijd
NRV :
Groepsreizen
Nrv heeft groepsreizen rondreizen van 10 - 24 dagen naar Azie, Afrika, Latijns-Amerika, Midden-Oosten en Noord-Amerika.
Koningaap :
rond-reizen
Koningaap heeft rondreizen naar verschillende continenten. Deze reisorganisatie geeft aan dat bij de aangeboden reizen de beleving en authenticiteit op de eerste plaats staan. Alle reizen hebben deskundige reisbegeleiders. Kijk hier o.a. voor reizen naar Afrika, AziŽ, Midden-Oosten, Oost-Europa, Midden-Amerika of Zuid-Amerika