Deze website gebruikt cookies U kunt zich afmelden voor dergelijke cookies voor uw verdere internetgebruik

Singles
vakanties
reizen

Winter

 
Home
 
Kortingen / lastminute aanbiedingen
 
Reisorganisaties singlereizen en groepsreizen
 
1-oudergezin vakantie
 
Partnerlinks
 
Contact
 

 


Winterreizen en wintersport vakanties singles en alleengaande

Estivant :
Singles reizen wintersport
Skivakanties en snowboardvakanties in Frankrijk, ItaliŽ en Oostenrijk.  Korte en langere winterreizen van 4 tot 8 dagen. De verzorging is halfpension. Er wordt met leeftijdsgroepen gewerkt. De grootte van de groep kan varieren van 8 tot 20 personen. Je kunt ook inclusief skipas te boeken. Wat vervoer betreft hebt u de keuze uit eigen vervoer, een busreis of soms met het vliegtuig. Er is Nederlandse begeleiding. Voor de gevorderde skiŽr of snowboarder wordt een huttentocht in de Dolomieten aangeboden. Ook zijn er reisdoelen die beter geschikt zijn voor de beginnende skiŽr en snowboarder.
One2together
singlevakanties
25-55 jaar
One2together vakanties heeft Single wintersportreizen naar Frankrijk, Zwitserland,   Oostenrijk en ItaliŽ. Of maak een Zweden sneeuw wandelen, langlaufen, Hondenslee en Sneeuwscooter vakantie waar je ook kunt snowboarden of skiŽn.
One2together
50 Plus singlereizen
Single 50 Plus wintersportreizen naar Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk of ItaliŽ. Het voordeel van ItaliŽ is dat doordat het aan de zuidzijde van de Alpen ligt je meer kans op zonnige dagen hebt.
Cirkel :
wintersportvakanties
Cirkel vakanties heeft Single wintersportreizen naar Oostenrijk en ItaliŽ. Het voordeel van ItaliŽ is dat doordat het aan de zuidzijde van de Alpen ligt je meer kans op zonnige dagen hebt.
SNP :
Wintergroepsreizen
SNP heeft reizen naar bijna elk land binnen Europa. Je reist in een kleine groep. Dit is een Nederlandse touroperator die gespecialiseerd is in actieve reizen wereldwijd. Deskundig in reizen met liefde voor de natuur. SNP heeft Wintergroepsreizen Polen  Duitsland ItaliŽ Zwitserland Finland Noorwegen en Zweden
Sawadee :
sawadee singlereizen Europa en wereldwijd
Hier kun je actieve groepsreizen onder andere naar Europa boeken voor singles, Bijvoorbeeld IJsland winter kerstreis,  Bij de singlereizen wordt het begrip single wordt ruim gehanteerd. Ook iemand wiens partner liever thuis blijft, kan boeken op een singlereis.
Kras :
Alleenstaanden singlereizen
Kras heeft alleenstaanden-/singlereizen een single ski-reis in ItaliŽ en langlaufvakanties in Oostenrijk.
Mambo :
snowboard en ski
Groepsreizen Mambo skivakanties en snowboard reizen Oostenrijk, Frankrijk, ItaliŽ en Andorra. Kijk ook hier wanneer je een avontuurlijke groepsreis naar ScandinaviŽ wilt boeken.  Actieve groepsrondreizen Noorwegen, Zweden, Finland of Denmarken
Singlemaarnietalleen:
Reizen wereldwijd
De Fox reisorganisatie biedt onder het label Single maar niet alleen een uitgebreid assortiment reizen, tevens winterreizen.
   
1-ouder gezin wintersportreis
Wintersportvakanties eenoudergezinnen Dit zijn wintersportvakanties Frankrijk of Oostenrijk in een familiehotel met kinderdagopvang van Estivant.
Eenoudergezin winterreis Cirkel ťťnouder wintersport reizen naar Oostenrijk, Andorra of ItaliŽ.
Ski en snowboardreizen 1oudergezin One2together Eenoudergezin wintersportreizen naar Zwitserland, TsjechiŽ, Oostenrijk of ItaliŽ.  Kinderen hebben een eigen programma. Zo kunnen de ouders zelf er op uit gaan en eigen skitochten maken. Er zijn skischolen waar kinderen les kunnen nemen. Of maak een Zweden sneeuw wandelen, langlaufen, Hondenslee en Sneeuwscooter vakantie waar je ook kunt snowboarden of skiŽn.
Maris Live ski Eenouder gezin skivakanties naar Bulgarije, Pamporovo. Van december t/m april ligt hier gegarandeerd sneeuw en is het gemiddeld - 3 įC. Naar een gezellig dorpje met veel terrasjes en restaurants
U kunt ook kijken bij het overzicht gezinsvakanties : wintersport met kinderen
(zijn niet speciaal 1oudergezin reizen maar gezinsreizen)