Deze website gebruikt cookies U kunt zich afmelden voor dergelijke cookies voor uw verdere internetgebruik

Singles
winter
reizen

Winter

 
HOME
 
Kortingen / lastminute aanbiedingen
 
Reisorganisaties singlereizen en groepsreizen
 
1-oudergezin vakantie
 
Partnerlinks
 
Contact
 

ski of snowboard Vooraf huren

Bij Skiset kun je skimateriaal of snowboard huren en vooraf bespreken. 
Bij aankomst op bestemming kun je direct het materiaal ophalen in een skiverhuurwinkel. Bekijk welke Skistations  er zijn en welke Ski uitrusting je kunt huren met   tot 40% korting.
 

 


Winterreizen en wintersport vakanties singles en alleenreizenden

Estivant :
Singlevakanties wintersport
Estivant single skivakanties en snowboardvakanties in Oostenrijk, ItaliŽ en Frankrijk. Verblijf halfpension. Meestal zijn het standaard 8 daagse vakanties, maar ook een korte trip van 4 dagen is mogelijk.  De singlevakanties bij Estivant zijn ingedeeld in leeftijdsgroepen van 25-39, 30-49, 35-55, 45-65 jaar. Men probeert een gelijke man/vrouw verhouding te krijgen voor de reis. De groepsgrootte van deze skivakanties is is vaak 8 tot 12 personen en soms 8 - 20 personen. Je kunt inclusief skipas boeken en ook kun je kiezen voor een busreis of eigen vervoer en soms een vliegreis. Er is Nederlandse begeleiding. Deze reizen zijn speciaal bedoeld voor alleenreizenden. Ook kun je hier boeken voor een huttentocht in de Dolomieten voor redelijk gevorderde skiŽrs en snowboarders met skitochten begeleidt door een Nederlandse gids. Elke nacht breng je door in een ander berghotel. Aan de andere reizen worden geen eisen gesteld aan je ski of snowboard ervaring. Soms kun je ook rodelen. Ook zijn er bestemmingen die meer geschikt zijn voor de beginnende skiŽr en snowboarder. Ook een skivakantie kerstreis kun je hier boeken.  
one2gethertravel :
singlereizen
Zwitserland  single wintersport langlauf- en en skireis in Haute Nendaz. Nendaz is onderdeel van Les Quatres Vallťes en is via het skigebied verbonden met Verbier, Veysonnaz en Thyon.  Er zijn voor aprŤs-ski bars en discotheken. Haute Nendaz heeft ook sport- en wellness-faciliteiten. Verder is er een mooi centrum met allerlei winkeltjes en sportzaken. Ook is er een Rodelbaan met een lengte van 3 kilometer.
Er is ook een aparte afdeling voor 50Plus reizen, met uitgebreide keuze voor wintersport vakanties.
Cirkel :
Single wintersportvakanties
Cirkel vakanties heeft Single wintersportreizen naar Oostenrijk en ItaliŽ. Het voordeel van ItaliŽ is dat doordat het aan de zuidzijde van de Alpen ligt je meer kans op zonnige dagen hebt. Je verblijft in een hotel, halfpension. Deze reizen zijn zowel voor de beginnende als gevorderde wintersporter interessant. De m eerste reizen kennen leeftijdsgroepen, maar er zijn ook reizen voor alle leeftijden.  Bij lokale skischolen kunnen door de reisbegeleider skilessen of snowboardlessen voor je geregeld worden
Kras :
Alleenstaanden singlereizen
Kras heeft alleenstaanden-/singlereizen een single ski-reis in ItaliŽ en langlaufvakanties in Oostenrijk. Dit betreft busreizen met diverse opstapplaatsen in Nederland.  De verzorging is halfpension.
Aktivatours :
Single langlaufreis
Dit is een single wandel- en langlaufgroepsreis in Feldkirch/Vorarlberg in Oostenrijk. Dit ligt op de grens met Zwitserland en Liechtenstein. Er worden ook  uitstapjes naar Zwitserland, Liechtenstein en Duitsland gemaakt. Je hoeft niet een ervaren langlaufer te zijn. Er wordt door de reisleiding les in langlaufen gegeven.
Sawadee :
sawadee singlereizen Europa en wereldwijd
Hier kun je actieve winterreizen onder andere naar Europa boeken voor singels, Bijvoorbeeld IJsland winter kerstreis. Voor de singlereizen worden bepaalde data gereserveerd. Dus kijk bij de reizen naar deze data, om een singelreis te kiezen.
Bij de singlereizen wordt het begrip single wordt ruim gehanteerd. Ook iemand wiens partner liever thuis blijft, kan boeken op een singlereis.  
Goed Idee Reizen :
Alleengaanden reizen
Heeft een wintersport busreis naar Oostenrijk met de verschillende activiteiten als langlaufen, sneeuwwandel en skien voor alleenreizenden  Goed Idee Reizen is een Christelijke reisorganisatie.
Mambo :
Singles ski en snowboard
Mambo skivakanties en snowboard als groepsreizen en singlereizen naar Oostenrijk en Zweden, Dit zijn reizen voor beginnende als gevorderde skiŽrs en snowboarders. Soms ook reizen naar Frankrijk, ItaliŽ en Andorra. In de beschrijving kunt u zien of het een singlereis betreft. Leeftijd 20/39 jaar.
In Oostenrijk verblijft je in een hotel, halfpension. Wintersporten in sneeuwzeker Tirol. Hier kun je van oktober tot en met mei skiŽn. Met de gratis skibus wordt je naar de Gletsjer gereden. Er is een oefenweide voor beginners. Makkelijke maar ook moeilijke zwarte pistes voor de gevorderde skiŽr of snowboarder. Ook kun je off-piste skiŽn. De snowboarder kan zich vermaken in een funpark. Je kunt uit in Innsbruck. Die stad ligt vlak bij. Ook kun je je vermaken met een ijsklimwand en Verlichte rodelbaan.
Crush :
Single wintersportreizen
Bij Crush reis je met een groep singles van 25 tot 40 jaar of met een groep singles van 35 tot 50 jaar. Je reist met bus of eigen vervoer.  De wintersportvakanties hebben als bestemming in Frankrijk Flaine en in Oostenrijk Kirchberg. Je verblijft in een appartement of hotel. Voor ontbijt en diner wordt gezorgd.  Met sneeuwzekere skimogelijkheden in de Alpen die naast het appartement waar je verblijft gesitueerd zijn.

Groepsreizen die geschikt zijn voor alleenreizenden

Aktivatours :
groepsreizen wintersport
Langlauf groepsreizen die ook geschikt zijn voor alleenreizenden. Zowel busreizen als eigen vervoersreizen. De bestemmingen zijn op verschillende gebieden in sneeuwzeker Oostenrijk.
SNP :
Wintergroepsreizen
SNP heeft reizen naar bijna elk land binnen Europa maar ook reizen buiten Europa. Je reist in een kleine groep. Dit is een Nederlandse touroperator die gespecialiseerd is in actieve reizen wereldwijd. Deskundig in reizen met liefde voor de natuur. SNP heeft Wintergroepsreizen naar :
Zwitserland, Oostenrijk, Bulgarije, Polen, TsjechiŽ, ItaliŽ, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Finland, Noorwegen, IJsland en Groenland. Er zijn verschillende soorten winterreizen in groepsverband :

Groepsreizen sneeuwwandelen
Groepsreizen langlaufen
Groepsreizen cross country
Groepswinterreizen langlaufen cursussen. Zowel cursussen voor beginners als voor gevorderden kunt u hier vinden.

Kijk hier wanneer je een avontuurlijke groepsreis naar ScandinaviŽ wilt boeken.  Actieve groepsrondreizen Lapland, Noorwegen, Zweden, Finland of Denmarken. Hierbij maak je tochten naar verschillende plekken. Verschillende activiteiten zijn mogelijk zoals  skiŽn of snowboarden, langlaufen, ijsvissen, sneeuwschoenwandelen, tochten met een sneeuwscooter. cross-countryskitoch en hondenslee tochten.

Groepreizen Antarctica natuurcruises  
U kunt hier genieten van de kusten van Antarctica en de dieren die daar leven, zoals pinguÔns, pelsrobben, zeehonden en walvissen.

Mambo :
Ski en snowboard
Groepsreizen Mambo heeft snowboardreizen  en skireizen naar Frankrijk, ItaliŽ,  Oostenrijk en Andorra
Singlemaarnietalleen:
Reizen wereldwijd
De Fox reisorganisatie biedt onder het label Single maar niet alleen een uitgebreid assortiment reizen, tevens winterreizen. Zweden vakantie,  waarbij je gaat schaatsen en skiŽn of snowboarden en met sneeuwscooter en slede tochten maakt.
1-ouder gezin wintersportreis
Wintersportvakanties eenoudergezinnen Dit zijn wintersportvakanties Frankrijk of Oostenrijk in een familiehotel met kinderdagopvang van Estivant.
Eenoudergezin winterreis Cirkel ťťnouder wintersport reizen naar Oostenrijk, Andorra of ItaliŽ.
Ski en snowboardreizen 1oudergezin Eenoudergezin wintersportreizen naar Zwitserland of ItaliŽ van one2gethertravel.  Kinderen hebben een eigen programma. Zo kunnen de ouders zelf er op uit gaan en eigen skitochten maken. Er zijn skischolen waar kinderen les kunnen nemen. Wintersport langlauf- en en skireis in Haute Nendaz - Zwitserland. Nendaz is onderdeel van Les Quatres Vallťes en is via het skigebied verbonden met Verbier, Veysonnaz en Thyon.  Er is een mooi centrum met allerlei winkeltjes en sportzaken. Ook is er een Rodelbaan met een lengte van 3 kilometer.
Maris Live ski Eenouder gezin skivakanties naar Bulgarije, Pamporovo. Van december t/m april ligt hier gegarandeerd sneeuw en is het gemiddeld - 3 įC. Naar een gezellig dorpje met veel terrasjes en restaurants
U kunt ook kijken bij het overzicht gezinsvakanties : wintersport met kinderen
(zijn niet speciaal 1oudergezin reizen maar gezinsreizen)
 Dating prikbord
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Een sportieve date is snel gevonden op Runnersdate.nl